МВР крие екшън със стрелба и ранени

0
Любопитното е, че стрелецът е полицай от мотобатальона на СДВР
Любопитното е, че стрелецът е полицай от мотобатальона на СДВР

МВР крие страховит екшън със стрелба и ранени.

Той се е разиграл тази нощ около 4 часа, близо до пресечката на столичните булеварди „Александър Стамболийски” и „Константин Величков”. Любопитното е, че стрелецът е полицай от мотобатальона на СДВР. Това научихме от Фрог нюз, които цитират високопоставени източници във вътрешното ведомство.

В ранните часове две коли, които се движели с близо 150 км/ч. се засекли, като ударът се разминал на косъм. В единият автомобил пътувало ченгето. В другия-трима здравеняци. Афектиран, полицаят решил да се саморазправя, извадил пистолета и започнал да стреля срещу мъжете от другата кола. Един от тях- Димитър Илиев бил тежко ранен. Другите се отървали по чудо.

Линейка откарала пострадалия по спешност в „Пирогов”. Състоянието му е критично, казаха източниците ни от МВР. Другите двама мъже били задържани за малко и освободени. Около обяд разследващите отново привикали участниците в нощния екшън. Един от тях се оказал соченият от прокуратурата и МВР за мастит наркоиграч Габриел Боцев-Жабата. Припомняме ви, че той и брат му Виктор Боцев-Джуката са се обзавели с множество обвинения за наркоразпространение.

Обичайно МВР не крие подобни инциденти. Любопитното е защо в случая ведомството е решило да си затрае. Дали заради участието на полицая или за да се „предпази” Жабата.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари