МВР издирва трима килъри

0

МВР обяви трима мъже за общодържавно издирване. И тримата са част от организираната престъпна група за мокри поръчки от Варна, която беше разбита през януари.

За общодържавно издирване са обявени Недялко Цветанов Цвятков - Чубака, на 38 г. от Габрово, Радослав Иванов Калчев – Роди черния, на 48 г. от Варна и Емил Мариов Александров, на 27 г., също родом от черноморската столица.

Недялко Цвятков е висок 180 см, с нормално телосложение. Има овално лице, пъстри очи и къса коса. Радослав Калчев е висок 175 см, нормално телосложение. Има овално лице и кафяви очи. Емил Александров е с ръст 178 см, нормално телосложение. Има овално лице и пъстри очи.

Всеки, който разполага с информация за издирваните, може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, уточняват от МВР. 

На сметката на групата се приписва убийството на предприемача Борислав Манджуков на 14 март 2014 година и на семейство Дамянови на 8 януари тази година. Групата от варна е имала близки отношения с килърите от Бояна.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари