МВР издирва опонента на Ценко Чоков

0
Обявеният за общодържавно издирване Веселин Попов - Лунгара подкрепя хората от Галиче, които свидетелстваха срещу Ценко Чоков
Обявеният за общодържавно издирване Веселин Попов - Лунгара подкрепя хората от Галиче, които свидетелстваха срещу Ценко Чоков Снимка: БТВ

Основният опонент на кмета на Галиче Ценко Чоков - Веселин Попов, по прякор Лунгара, е обявен за общодържавно издирване.

Полицията разследва Попов, след като съпругата на Чоков разказа пред bTV, че е получила смъртни заплахи от него. Според нея той я посетил в дома й в неадекватно състояние и заплашвал нея и сестра й. От медията показаха и ексклузивни кадри от същата нощ.

Охранителна камера е заснела как четирима маскирани разбиват кола на охранителната фирма, която пази имотите на Ценко Чоков, откакто той е в ареста. На кадрите се вижда как полицаи стрелят след маскираните, но не успяват да задържат нито един от тях.

Обявеният за общодържавно издирване Веселин Попов - Лунгара подкрепя хората от Галиче, които свидетелстваха срещу Ценко Чоков.

МВР издирва и сина му.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари