МВР издирва крадец, сбил се с охранител и избягал

0
Крадецът бил засечен докато опитва да разбие кафе-машина по ул. Цариград, алармата го издала
Крадецът бил засечен докато опитва да разбие кафе-машина по ул. Цариград, алармата го издала

Натурални сокове са откраднати от хладилна витрина пред блок в центъра на Русе. Това е станало в тъмната част на денонощието. Посегателство е било извършено над хладилна витрина пред бл. "Бачо Киро". Според сигнала в полицията за времето от 20:00 часа на 9 юни до 06:00 часа вчера от хладилната витрина, чрез неустановено техническо средство е премахнат метален лицев капак.

И чрез огъване в долната част на вратата е извършена кражба на кенове с натурален сок. Според служителката от фирмата, стопанисваща витрината, кражбата е на стойност за около 22 лева. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

В Първо РУ е започнало разследване по сигнал за посегателство над кафемашина. Според постъпилата в полицията информация, на 10 юни, около 03:30 часа, е е получен сигнал от оператор в частна охранителна фирма, че в Русе, на ул. Цариград № 7, има нарушение на аларма на кафе автомат. Отивайки на място служителят на охранителната фирма е установил непознато лице в близост до машината, което при опит да бъде задържано е оказало съпротива и е успяло да избяга в посока ул. "Борисова".

Дадено е описание на евентуалния извършител. На местопроизшествието е изпратена дежурна оперативна група и е извършен оглед. Установени са щети по декоративна решетка на кафе автомата, не е извършена кражба. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават още от ОД на МВР.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари