МВР издирва Боян Иванов

0
Умоляват се всички, които имат информация за лицето да се обадят на телефон 112
Умоляват се всички, които имат информация за лицето да се обадят на телефон 112

Умоляват се всички, които имат информация за лицето да се обадят на телефон 112

ОДМВР - Благоевград издирва Боян Иванов на 78 години от град Благоевград, който на 26.06.2022 г. е напуснал дома си и до настоящия момент е в неизвестност за близките си.

Мъжът е висок около 170 см. с кафяви очи, къса бяла коса, нормално телосложение и ходи бавно с малки крачки. В деня на изчезването си той е бил облечен със сива тениска на зелени и бели хоризонтални черти, сиво-бежови дълги шлиферни панталони и тъмно сини обувки.

Умоляват се всички, които имат информация за лицето да се обадят на тел.112 и тел. 073 867 566 или в най-близкото полицейско управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари