МВР - Бургас: Няма сигнали за безследно изчезнали лица

0
Патрули обхождат засегнатите райони с цел недопускане на опасни прояви, заяви Емил Павлов
Патрули обхождат засегнатите райони с цел недопускане на опасни прояви, заяви Емил Павлов Видео: NOVA

Патрули обхождат засегнатите райони с цел недопускане на опасни прояви, заяви Емил Павлов

Във връзка с очакванията на служителите на МВР за евентуално завишаване на престъпността в региона, директорът на ОДМВР ст. комисар Емил Павлов коментира обстановката в града, предаде NOVA.

"Към моментът е спокойно. На този етап не само областната дирекция на МВР е в Бургас, но и колегите от ГД "Гранична полиция", от ГД "Жандармерия и от Дирекция "Специални операции и борба с тероризма". Всички сме създали необходимата организация. Има патрули, които обхождат засегнатите райони, с цел недопускане на опасни прояви", заяви Емил Павлов.

"Няма сигнали за безследно изчезнали лица или за такива, с които не може да се осъществи контакт. Всички колеги от Пожарната, Гранична полиция и ОДМВР Бургас, заедно проверяваме всеки един сигнал, но към момента такива за бедстващи хора и за хора в неизвестност нямаме", добави директорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари