Музикант се похвали, че е прострелял момче в Плевен

1
След това спокойно отидох да си взема две кюфтета от топлата витрина, сподели Калин Кирилов
След това спокойно отидох да си взема две кюфтета от топлата витрина, сподели Калин Кирилов Снимка: Кадър You Tube

Група момчета дразнили Калин Кирилов в парка и той извадил въздушния си пистолет

Скандален фейсбук пост на плевенчанин възмути потребителите на социалната мрежа. Споделен е от стотици гневни негови съграждани.

В него 46-годишният Калин Кирилов се хвали, че е прострелял момче в местния парк "Кайлъка". Задържан е в полицията за хулиганство, а след това е освободен. С много правописни грешки, но и със снимки на протокола за разпита си, Кирилов се хвали с "геройството" си.

"Прострелях един български гражданин от цигански произход в Плевен. Сега чак разбирам, че идвала линейка по сигнал за прострелян. Полицаите си приготвили тебешира за очертаване. А аз спокойно отидох да си взема две кюфтета от топлата витрина. После заставам да свиря пред мола и дойдоха да ме арестуват", пише Калин Кирилов във фейсбук профила си, предаде "24 часа".

Младежът е известен като уличен музикант в Плевен, както и с това, че винаги носи народна носия, когато свири.

След това той описва, че сачмата от пистолета само одраскала момчето, а той се изнервил от този факт. В поста си разказва, че след като го освободили от полицията, отишъл до свой приятел за още патрони. Публикувал е заповедта за задържането си, както и протокола от обиска.

От вестника са се свързали с областната дирекция на МВР в Плевен. Оттам обясняват, че веднага са реагирали на сигнала на 1 май. Група момчета са дразнили и провокирали музиканта, който свирил в парка. В отговор той извадил въздушен пистолет и стрелял по тях. Има много свидетели на сцената. Незабавно полицаи, сред които и от Детската педагогическа стая, са тръгнали към мястото. Кирилов е задържан, както и групата от момчета. 16-годишният, за когото става дума в поста на Калинов, не е бил прострелян, а имал само зачервяване по гърба. С непълнолетните са работили служители от детската педагогическа стая. Въздушният пистолет на музиканта е иззет. Той е уведомил полицията, че го притежава.

От районната прокуратура в Плевен казаха, че знаят за случая, но преписката още е в полицията и ще бъде докладвана скоро за произнасяне от държавното обвинение.

Един от потребителите, който разпространява публикацията, но без да знае повече за случилото се, пише:

"Геройство! Да простреляш в гръб с пистолет 17-годишен и спокойно да отидеш да си купиш кюфтета от "топлата витрина". После полицията да те хване за 24 часа и да те пусне, а ти с гордост да разкажеш на приятелите си във фейсбук какво е станало. И за доказателство да качиш във фейсбук профила си заповедта за собственото си задържане с твоите лични данни и личните данни на пострадалия. Невероятно чувство за безнаказаност и цинизъм".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    мисля си
    Като гледам човека от снимката ми се струва че доста трябва да са прекалили за да му извадят нервите и да го обидят си мисля.Все пак е музикант и честно си вади залъка.Свидетел съм бил как някой "хора" се бъзикат с такива хора и си правят гаден майтап без да се замислят за някой житейски че и библейски писания и поуки за отношение към ближният.Има такъв сорт хора,гаврят се,подиграват се и колко му трябва на момчето? Пълно е с наркомани,пияници и крадци.Нещо е станало и не е така без нищо тая работа.Да се радват и черпят че не е докопал някое ТТ или Макаров.Човека си носи въздушен пистолет.Подсещайте се какво е все пак по улиците на градове и села вечер че и денем в България. Или и това никой не знае и не чува и не вижда? Какво му остана на човека днес? Едното лице,чест и име. Как да го защити от ругатня или подигравка? Добре че не е имал лупара натъпкана със морска сол.Еха.а....а... майтап да видиш ако са му посегнали на кутииката със левчетата.....
  • 15
    1
    А бе...
    Циганин и на снимка да го видиш....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари