Музикален поздрав разчувства медиците в Белодробната болница

6
Младите таланти от група „Идепея“ пяха в двора на болницата въпреки студа
Младите таланти от група „Идепея“ пяха в двора на болницата въпреки студа Видео: Русе Медиа

Младите таланти от група „Идепея“ пяха в двора на болницата въпреки студа

Младите таланти от група „Идепея“ зарадваха медици, пациенти и целия персонал на Белодробната болница в Русе. Въпреки студа, те изнесоха мини концерт в двора на лечебното заведение по инициатива на русенските ротарианци. Младите певици, които изпълниха няколко песни, бяха силно аплодирани от събралата се публика, предаде Русе Медиа.

Ние от Ротари клуб Русе заедно с нашите приятели от младежките клубове Ротаракт и Интеракт решихме да изкажем нашата и на цялата русенска общност признателност към медиците и целия персонал на Белодробната болница за усилията, които те полагаха през тази трудна година“, обясни президентът на Ротари клуб Русе Ивайло Сонев.

След краткия концерт всеки от персонала на Белодробната болница получи по един символичен подарък от организаторите – по една иконка, с пожелания за здраве и благодарност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук