Мустафа Карадайъ и Кирил Петков защитиха Иван Демерджиев след поисканата му оставка

0
Каква вина има министъра в конкретния случай, попита лидерът на ДПС
Каква вина има министъра в конкретния случай, попита лидерът на ДПС Снимка: ДПС

В момента трябва да се мисли как да се подобри охраната по границата, а не да се фокусираме върху един човек, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

"Каква вина има министърът в конкретния случай? Доколкото съм запознат става дума за тежко криминално деяние". Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред медиите в парламента във връзка с инцидента, при който български граничен полицай бе убит недалеч от Елхово.

Карадайъ предупреди: Не бъркайте министъра с един друг министър, чиято детска мечта явно беше да бъде милиционер.

Коментарът му дойде, след като ГЕРБ обявиха, че искат оставката на Иван Демерджиев и на главния секретар на МВР, уточни БГНЕС.

"Трябва да решаваме проблемите, а не да се фокусираме върху един човек, който от няколко месеца е на власт. Трябва да се укрепи наистина оградата по границата, хората трябва да се снабдят с пълна екипировка, със снаряжения."

Това каза в кулоарите на парламента съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков по повод смъртта на българския полицай на границата край Елхово.

По време на нашето правителство Министерството на отбраната даде до 500 човека да помагат на гранична полиция, в момента трябва да се мисли как да се по-добри охраната по границата, всичко останало са политически говорения, коментира още Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари