Муравей си е нацапал ръчичките с талк и се врътка на пилона

0
ГЕРБ отново прибягват до безпомощните пропагандни услуги на разни аутсайдери
ГЕРБ отново прибягват до безпомощните пропагандни услуги на разни аутсайдери Снимка: БГНЕС / Архив

"Свалянето на ГЕРБ в обозримо бъдеще ще доведе БСП на власт.", заявил в някакво интервю Муравей Радев, който някога, много някога беше финансов министър.

Показателно е, че и в тая предизборна кампания Борисов и ГЕРБ отново прибягват до безпомощните пропагандни услуги на разни аутсайдери. В предишната кампания на пилона на ГЕРБ танцуваха ВМРО, НФСБ, "Атака", разни реформатори и граждани от покрайнините на българското политическо село.

Сега сериалът се повтаря и на пилона са АлЙо, Румен Христов, че дори и Муравей си е нацапал ръчичките с талк и се врътка по тоя позорен начин под акомпанимента на мантрата, че ако не е ГЕРБ, БСП ще узурпира властта. Като че ли никой не помни, че 75% от началниците на ГЕРБ са се пръкнали и израсли в скута на вторичната номенклатура на БКП - шофьорите, гардеробиерите и пазвантите на голямата номенклатура на БКП.

Както е известно, няма сведения самият Борисов да е прекратил членството си в БКП, заради което преди години напусна МВР и отиде на служба в Мутренското ведомство на вътрешните работи.

Такива фигури, подобни на Муравей са полезни дотолкова, че поддържат в перманентно будно състояние презрението на хората към ренегатството и предателството. Склонността на такива, като Муравей, да бъдат слуги на всяка власт, никога няма да ги напусне. В ГЕРБ много добре знаят това и разчитат на предателите и ренегатите, защото няма свестни, с които да се коалират. А сами не струват и пукнат грош.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари