Mr. Bricolage в Русе с изненади и промо оферти на супер цени

2

На площ от 4000 кв.м. русенци ще могат да се възползват от множество изключителни предложения в магазина на Mr. Bricolage на ул. Липник №2.

През месец април Mr. Bricolage в Русе предлага невероятни оферти като ударна бормашина Bosch за 79 лв., комплект за поливане за 49.99 лв, LED лампа за 3,49 лв, цветен латекс за 9,99 лв., разсад зеленчуци 12 броя за 4,99 лв. и още много други.

Като специалист в грижата за градината, френската верига има и специална промоция до 20 април. При покупка на разсад, саксия и почва от магазина, специалистите –градинари на Mr. Bricolage безплатно ще засадят разсада и ще дадат съвети за отглеждането.

Наред с атрактивните промоции, посетителите ще имат възможността да видят демонстрации на различни артикули като мотофреза, моторен трион, бензинова пръскачка, професионални електроинструменти, почистваща техника и други. Екип от професионалисти ще отговарят на въпроси и ще показват разнообразните функции на продуктите.

През периода 14 – 17 април всеки клиент ще има възможността да участва за атрактивни награди в „Колелото на късмета“ – талони за отстъпка, безплатен транспорт в рамките на града, безплатно ушиване на перде, безплатно рамкиране и подарък. До края на месеца Mr. Bricolage Русе ще раздава и талони с отстъпка от 10% на един артикул, по желание на клиента.

Щастието и удобството на клиента е от първостепенно значение за Mr. Bricolage и тази философия е успешно приложена в търговския обект в Русе, намиращ се на бул. Липник №2. На разположение е професионален екип, който е готов да отговори на всеки въпрос или нужда, както и да предостави насоки и съвети за всеки индивидуален проект и идея за по-уютен и красив дом и градина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари