Може ли учителите да "увиснат" като медицинските сестри

0
Винаги трябва да име едно наум, когато ни обещават "подаръци" от ГЕРБ
Винаги трябва да име едно наум, когато ни обещават "подаръци" от ГЕРБ

Бойко Борисов честити празника на учителите в социалната мрежа и потвърди ангажимента си за по-високи учителски заплати.

„Силно ценя Вашата работа и Ви благодаря за старанието и грижите, които полагате за децата на България. Майка ми беше учителка и добре знам как дълги години сте били с несправедливо малки заплати, пише премиерът.

Борисов пише, че учителите заслужават повече от добри думи.

„Потвърждавам ангажимента на правителството и управляващото мнозинство, Вашите възнаграждения чувствително да растат и условията, в които работите да стават все по-добри. Още в бюджетната прогноза за 2020 г. са разчетени допълнително 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати, което е поредната стъпка към обещанието ни за двойно увеличение в рамките на мандата”, пише Борисов.

Все пак винаги трябва да име едно наум, когато ни обещават "подаръци" от ГЕРБ

Примерите с неизпълнение предизборни обещания са много, които даже сме позабравили. Българинът изглежда не иска да помни и често повтаря грешките си отново и отново, вече над 30 години.

Последното обещание за увеличение на заплатите на медицинските сестри обаче беше само преди 5 месеца и грозната лъжа лъсна на челото на управниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари