Моторист се преби на пътя за село Мечка

8
Мотоциклетистът е тежко ранен и е настанен в болница „Канев“ / Снимката е илюстративна
Мотоциклетистът е тежко ранен и е настанен в болница „Канев“ / Снимката е илюстративна

Мотоциклетистът е тежко ранен и е настанен в болница „Канев“

На 19 май около 19:40 часа на път RSE 3112, в района на км.1+600 в посока село Мечка, в условията на ясно време и суха пътна настилка, водачът на мотоциклет „Сузуки“ /56-годишен мъж/ при ляв завой е загубил управление, напуснал е пътя вдясно по посоката на движението си и се е блъснал в крайпътни храсти.

В резултат на настъпилото ПТП мотоциклетистът е тежко ранен и е настанен в болница „Канев“ с диагноза - фрактура на шиен прешлен.

Екип на пътна полиция е документирал произшествието по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Жжжжж
    Само шиен прешлен ли?????Е,няма да спрем да кълнем идиоти такива.Вървим със страх по улиците!!!!Докога?????По цели нощи се мъчим да заспим!Но как ли???????Бръмчат с бясна скорост.Стоим и чакаме да спрат!!!!Какво е това????Психопати такива!!!!!
  • 2
    7
    дунавПРОСТ
    Заметохте изключително важната новина за джигита с джипа по Александровска (дават я по националните телевизии) и я заменихте с този инцидент не засягащ абсолютно никой освен пострадалия. Там с конкурс ли ви избират да сте прости или джигита ви е платил да го махнете от топ новините? Лично ще се погрижа въпросния джигит да бъде осъден ефективно!
  • -5
    6
    СвръхАз
    ....но само на турски тир! да не си посмял да намажеш някакви си германски гуми...или не дай-си боже - украински! :):):) И много моля кълнящия да уточни: коя канавка? Лява, дясна...по посока на движението ли, друга ли...
  • 4
    5
    До 4
    Дано да намажеш гумите на турски ТИР, да лежиш в канавката размазан с часове и да мреш в мъки и кръвозагуба! Това заслужавате всички гнусни боклуци, които тормозите нормалните хора денонощно! ЩЕ!!! ГАЗИ МОТОтънкопишковеца!!!
  • -1
    4
    !@#$ ДО 1
    Идея си нямаш колко скоростно може да станеш донор и ти, нали? Заспиваш тази вечер, прав, здрав, с мечти и семейство, а утре си зеленчук и жена ти се разписва да ти вземат органите. Не така ЧОВЕЧЕ! Не така! "Доволен" нищо не означава като съседи са ти само червеи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари