Моторист пострада на булевард "България"

1
33-годишният мъж е изгубил контрол над превозното средство
33-годишният мъж е изгубил контрол над превозното средство

33-годишният мъж е изгубил контрол над превозното средство

На 11 септември около 15:00 ч. екип на пътна полиция е изпратен в русенската болница „Канев“ по сигнал за пострадал водач на мотоциклет. Служителите са установили, че пострадалият е 33-годишен мъж от Русе, който обяснил, че докато управлявал мотоциклет с марка „Ямаха“, с румънски регистрационен номер, по бул. "България" в Русе, в посока центъра е изгубил контрол над превозното средство и е паднал на пътното платно. При последвала проверка е изяснено, 33-годишният е неправоспособен водач, поради изгубване на всички контролни точки, а също така мотоциклетът, който е управлявал не е регистриран по надлежния ред. На водача са съставени два акта за констатираните нарушения.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и по случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    ...
    Акт ли? Актове ще му съставяте, докато поема. Щом са му свършили точките, значи повече забележки не поема тази куха кратуна. Арест и конфискация на превозното средство. Че и нерегистриран мотор кара. Айде в панделата!
  • 7
    2
    България
    ЗВУКОВИ ТЕТОРИСТИ СТЕ ВИЕ С МОТОРИТЕ СМЪРТ ЗА ВАС ПУКНЕТЕ !!! НА КОЙТО МУ БРЪМЧИ МОТОРА ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО ДА УМРЕ !!!
  • 9
    1
    Xvbnnjhg
    Да беше пукнал изрода!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари