Моторист блъсна полицай и избяга

1
Полицаят е със счупен на две места крак и е транспортиран в болница за спешна операция
Полицаят е със счупен на две места крак и е транспортиран в болница за спешна операция Снимка: Dunavmost / архив

Полицаят е със счупен на две места крак и е транспортиран в болница за спешна операция

Патрул на КАТ - Козлодуй е извършвал рутинни проверки на изхода на село Рогозен в посока Сираково. Полицаите били спрели лек автомобил и в този момент покрай тях минал мотор без регистрационни табели. Единият от служителите на МВР подал сигнал със стоп палка на моториста да спре, но той го блъснал и избягал. Започнала гонка, като след няколко минути беглецът бил заловен.

Оказало се, че той е стар познайник на полицията. Младият мъж от ромски произход имал шофьорска книжка, но нямал категорията за управлението на мотор. Мъжът се оказал родом от Рогозен и имал и други криминални прояви, съобщи BulNews.

При удара полицаят е пострадал тежко. Единият му крак е счупен на 2 места и веднага е транспортиран към врачанската болница за спешна операция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Курамиянко
    Авторчето на статията?!!! Не ми миши заглавие "моторист", ами напиши мангал блъсна ченге и избяга!!! Мотористи мангасари няма! Може да има цинго на мотор, ама не е същото!
  • 15
    1
    Ццццццц
    Колко новини от този сорт!!!Абе,уважаеми управници,вземете се в ръце!!!!Размърдайте си мозъците.Приемете закони,които да опазят народа!!Повярвайте ,такива непоносими ситуации,само в България ги има!!!!Абе то днеска 3 моториста,един скочил да бие униформен,някой си със 7 ми клас без книжка убива 3 ма души и т.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари