Мощен взрив в ТЕЦ в Русия вкара 21 души в болница

0
Експлозията е станала в котелно помещение
Експлозията е станала в котелно помещение

Експлозията е станала в котелно помещение

Експлозия избухна в котелно помещение в ТЕЦ в руската република Тува. По предварителна информация 21 души са ранени, няма изчезнали работници.

Взривът е станал рано сутринта, последвал е пожар, имало е силно задимяване. Инцидентът е станал в точката за подаване на гориво с лентов контейнер, котлите в котелното помещение не са повредени.

Всички 21 души са в болници. 15 са транспортирани с въздушна линейка. Министерството на здравеопазването на Тува обяви спешно събиране на кръв за пострадалите при инцидента, пише ТАСС.

Спряно е топлоснабдяване в 62 жилищни сгради и 216 частни, в които живеят около 4 хиляди души. Заниманията в учебните заведения на Шагонар в Тува са спрени.

Следственият отдел на Следствения комитет на Русия за Република Тува образува наказателно дело за небрежност, довела до причиняване на тежка вреда на здравето по небрежност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари