МОН удължи срока за общинските проекти за младежки центрове

0
Кандидатстването за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост е до 15 февруари 2023 година
Кандидатстването за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост е до 15 февруари 2023 година Снимка: МОН

Кандидатстването за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост е до 15 февруари 2023 година

Общини могат да кандидатстват за финансиране на проекти за изграждане на младежки центрове по Плана за възстановяване и устойчивост до 15 февруари 2023 г. Дотогава се удължава крайният срок за представяне на проектни предложения, съобщиха от пресцентъра на МОН.

Целта на процедурата е да бъдат изградени младежки центрове, които предоставят разнообразни дейности и услуги в помощ на личностното развитие и пригодността за заетост на учениците и младежите на възраст до 29 години. Предоставяните дейности трябва да отговарят на най-високите стандарти в областта на младежката работа и да подпомагат преодоляването на социалната изолация и непригодността за пазара на труда, включително чрез осъществяване на формални или неформални партньорства с местния бизнес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари