МОН: Преболедувалите и ваксинираните деца няма да се изследват

0
Очакванията са децата от 5. до 7. клас да се върнат в училище до две седмици
Очакванията са децата от 5. до 7. клас да се върнат в училище до две седмици Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Очакванията са децата от 5. до 7. клас да се върнат в училище до две седмици

Преболедувалите и ваксинираните ученици няма да се тестват, за да влязат в клас, когато бъде възстановено присъственото обучение, уточниха днес от Министерството на образованието, предава bTV.

Очакванията са децата от 5. до 7. клас да се върнат в училище до две седмици, след като бъдат ясни и резултатите от масовото тестване при малките.

13-те милиона лева за купуването на тестове вече са осигурени, предстои да бъде избран и видът щадящ тест, както и да бъде уточнено дали съответната организация и подготовка ще бъде направена, за да може децата от 1. до 4. клас да се върнат в класните стаи от началото на следваща седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук