Момичето, ударено от мълния в Приморско: Това е втори живот

2
Това е като втори шанс и живот. Ще дам максимума от себе си, за да го изживея правилно и добре
Това е като втори шанс и живот. Ще дам максимума от себе си, за да го изживея правилно и добре Снимка: bTV

Това е като втори шанс и живот. Ще дам максимума от себе си, за да го изживея правилно и добре

„От този ден си спомням как съм на плажа, хубаво е и е слънчево. Нямам много спомени след това. Хиляди благодарности на екипа на болницата, на екипа на линейката, на Снежана, която ми е правила над 20 минути сърдечен масаж. Това е като втори шанс и живот. Ще дам максимума от себе си, за да го изживея правилно и добре“. Това разказа пред bTV 18-годишната Теодора, която беше ударена от мълния в Приморско.

„Аз смятам, че дори и това да е нещо ужасно, аз го приемам с усмивка. Продължаваме напред. Надявам се да продължа да се възстановявам така“, посочи тя.

Теодора е вече добре, стабилизирана е, усмихната. Травмата е тежка. Засягат се всички органи и невраната система. Сега лекуваме изгарянията, които не са толкова големи и дълбоки. Има само някои участъци, които са 3-та степен. Няма никакви проблеми засега. Предстоят консултации с невролог и кардиолог“, обясни д-р Кирил Симеонов от болницата в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари