Момиченце се прибра от детска градина с наранявания в интимната област

1
Травмите на 4-годишното дете са медицински освидетелствани
Травмите на 4-годишното дете са медицински освидетелствани Видео: NOVA

По разказ на детето посегателството е извършено от друго дете

Майка твърди, че върху 4-годишното ѝ дете е извършено сексуално посегателство в тоалетната на детска градина във Враца. Травмите са медицински освидетелствани. Ивелина Даскалова има опасения, че случаят ще бъде потулен.

По думите на майката момиченцето е казало, че действията са извършени от друго дете в групата. Пред „Здравей, България” по NOVA тя заяви, че веднага е сигнализирала за станалото учителката на дъщеря си.

Възпитателката беше шокирана. Каза ми, че в детската градина не може да се случи подобно нещо", разказа Даскалова.

Действително се установяват охлузвания и одрасквания в половата област на детето", заяви Борислава Бориславова, говорител на Районната прокуратура във Враца. И добави, че по случая е започнато досъдебно производство за блудство с малолетно лице. Назначена е и съдебна експертиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Josh
    Хора на къде отива света. Това хич не е нормално. Моля ви, ако няма да може да възпитавате децата си, не правете - само за бройка. Как може подобно нещо да се случи в днешно време, не разбирам.. Малее 🤦🏻‍♂️🙊💆🏻‍♂️
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари