Момиченце от Царево: Три часа стояхме на студено на покрива. Само два пъти плаках

0
Семейство без дом иска фургон след потопа в Царево
Семейство без дом иска фургон след потопа в Царево

Разказ на 7-годишната дъщеря на Донка Дренкова за преживяното

Семейство остана без дом и иска фургон, за да има къде да спят. Потърпевши разказват за преживяното от наводненията в Царево.

„Очакваме помощ все още. Доброволци дойдоха за час и нещо, това е. С доброволците имаше и багер. Водата беше почти до покрива на къщата. Излязохме през прозореца. Три часа стояхме на покрива по време на пороя. На третия час дойде жандармерията и казаха да не мърдаме и да се качим на най-високата точка“, разказа Донка Дренкова, цитирана от bTV.

Тя подчерта, че доколкото знае дерето не е почиствано.

„Три часа стояхме на студено. Чичо викаше, имаше вода на терасата. Само два пъти плаках“, разказа 7-годишната дъщеря на Донка.

Семейството разчита на подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Ядосан
    Мама ви и просеща! Една година съм спал на теракот върху едно одеало. В центъра на Русе. Докато ми излезе решението от ТЕЛК, че после НОИ и т.н. докато си купя матрак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари