Момиче загина на място при катастрофа във Варненско

0
18-годишният шофьор забил колата в стълб заради превишена скорост
18-годишният шофьор забил колата в стълб заради превишена скорост

18-годишният шофьор забил колата в стълб заради превишена скорост

22-годишно момиче загина ден след рождения си ден. Друг младеж е в реанимация, след като18-годишен шофьор заби колата им в дърво и стълб във Варненско – край село Бозвелийско. Инцидентът е от събота около 5:00 часа сутринта. 18-годишният шофьор също е настанен в болница. Той е имал книжка от по-малко от месец. Според свидетели – скоростта при катастрофата е била много висока.

„Все още не е известна причината за катастрофата. След първоначалния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била превишена. С каква скорост се е движела колата към момента на катастрофата ще стане ясно след автотехническата експертиза”. Това заяви началникът на "Пътна полиция" - Варна главен инспектор Петко Камбуров, предаде NOVA.

По думите му 18-годишният водач е взел книжка преди по-малко от месец. „Не е имал предишни нарушения. Проба за алкохол и наркотици не му е взета на мястото на ПТП-то предвид травматичните увреждания на водача, който веднага е транспортиран в болница. В хода на досъдебното производство ще бъдат изяснени конкретните показания за алкохол и наркотични вещества, подчерта Камбуров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Идиоти, Сър!
    Скоростта убива, както и липсата на мозък у родителите! Жалко за младия живот! Да почива в мир! А идиотчето-шофьорче да бъде тричано по всички правила на изкуството! Пфу, комплексари ниедни ...! Анадънму!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари