Момиче повръща по 60 пъти на ден

1
Лекарите мислят, че има булимия и анорексия, но истината се оказва съвсем друга
Лекарите мислят, че има булимия и анорексия, но истината се оказва съвсем друга

Преди две години 26-годишната Хана Лефлър от Англия започва да има сериозни проблеми със здравето.

Повръща всичко, което хапне, постепенно започва да прави това по 60 пъти на ден. Когато отива на лекар, й поставят диагноза булимия и анорексия, никой не вярва, че не повръща доброволно.

След дълги месеци на сбъркано лечение най-накрая се намира лекар, който й поставя страшната диагноза гастропареза. Сега младото момиче е привързано към тръби, през които приема храна и търси пари за операция, която отново да върне Хана към нормалния живот.
 
"Нямам никаква енергия, непрекъснато съм в тоалетната, не мога да ходя дори на работа. Преди участвах в състезания, а сега съм съвсем различен човек и нямам нищо общо с момичето, което бях преди", разказва Хана.
 
Първите признаци на болестта се проявяват през април 2015. Започва да губи килограми, коремът я боли почти непрекъснато. Приемат я в болница, но я изписват на другия ден, без да знаят какво й има.
 
Симптомите продължават да стават все по-сериозни, докато накрая припада в дома на приятеля си и я приемат по спешност отново в болница. Там поставят и диагнозата гастропареза - състояние, при което стомахът спира да работи и да обработва храната.
 
Лекарите все пак дават надежда на младата жена и твърдят, че може да се направи операция, при която в корема й ще бъде сложен гастро - симулатор, който ще накара организмът отново да работи. Сега приятелите на Хана събират пари за операцията й.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари