Момиче, победило рака, почина от екстази

0

Момичето, което победи рака и твърдеше, че мрази наркотиците, почина от екстази.

Смъртта на 15-годишната Шери Лий Джеймс е настъпила в резултат на инфаркт, няколко часа след като тя е казала на майка си, че „много обича живота”, съобщава Лайф ру, цитиран от БЛИЦ.

Разследването на кончината на 15-годишната ученичка е започнало миналата сряда в съда в Челмсфорд.

Майката на починалата, 43-годишната Сам Джеймс, е разказала на детективите, че вероятно, организмът на дъщеря ѝ е станал по-уязвим след присаждането на черен дроб при лечението на рака. 

Тя разказа още, че Шери Лий и нейните приятели винаги са били против наркотиците и дори въобще не са се интересували от тях. 

В съдбовния ден момичето заедно със своя приятелка е отишла на гости на 29-годишен мъж, където те са се почерпили с екстази. Второто момиче е оживяло, но Шери Лий, чиято имунна система е била слаба от лечението на рака, е починала.   

Майката на момичето е разказала още, че дъщеря ѝ е взимала лекарства, които пречат на отхвърлянето на черния дроб, и затова тя се е чувствала зле. 

Лекарите в болницата, в която момичето е било прието по спешност, се борили за живота ѝ до самия край, но усилията им били напразни.

Смачканата от мъка Сам Джеймс призовава всичките тийнейджъри по света да стоят по-далеч от наркотиците. "Изгубих дъщеря си и никога няма да преживея това. Надявам се, че децата ще си вземат поука от тази трагедия и за нищо на света няма да употребяват наркотици", каза тя. 

В хода на разследването са задържани двама души. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари