Момиче моли майка си, да изключат системите, защото болката е непоносима

10
На един пикник животът на Джесика се превръща в ад
На един пикник животът на Джесика се превръща в ад

Докъде може да доведе ухапване от кърлеж - Момиче моли майка си, да изключат системите, защото болката е непоносима.

Била само на 16 години, красива и пълна с надежда... Но на един пикник животът й се превръща в ад. 

Джесика Стивънс правела планове за бъдещето. Един ден променил това, за което мечтаела. Малък кърлеж й се впил в крака. Кожата й се зачервила и състоянието й ставало все по-зле, пише За жената.

Лекарите след многобройни изследвания установили, че има рядко заболяване- Рефлексна симпатикова дистрофия (РСД). Поради ухапването от кърлеж , нейните нерви изпращат на мозъка усещането за болка.

И самата светлина, шепот или дори вятър, й причиняват ужасна болка. Не яла, нито пила вода и не ставала от леглото, а някои предлагали да й се ампутират ръцете и краката. Злополучното момиче няколко пъти молило да го изключат от уредите, но майката не искала да чуе. И тогава се случило чудо! 

Предлагат на момичето експериментално лечение, което включва поставянето й под изкуствена кома. Лекарите смятат, че като се постави в това състояние, мозъкът й ще се "изключи" , като компютър и след "включването" всичко ще се промени. След като я изваждат от комата, положението е различно, но други проблеми настъпват с мозъка й. Тя получава халюцинации, губи си паметта, както  получава многобройни инфекции. Резултатите са плачевни. 

Тогава решават отново да я поставят в кома. Този път процедурата проработва в нейна полза и тя се събужда като преродена! Няма и помен от болката, халюцинациите и раните, които имала преди.

След повече от 2 години ходене по мъките, тя най-сетне е излекувана.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари