Момиче лекува акнето си с урина на куче

0
Преди се чувствах потисната и тъжна, но сега всичко в живота ми се се промени
Преди се чувствах потисната и тъжна, но сега всичко в живота ми се се промени

Американка, предпочела да запази анонимност, публикува в YouTube клипче как се е излекувала от акнето си, като е пила урината на домашния си любимец, пише в. "Дейли мирър".

Дамата се е изцелила от досадните пъпки по лицето, като е събирала в чаша и поглъщала урината на кучето си. В клипчето американката отговаря на въпроса защо лицето й е толкова гладко и сияйно. Тя споделя с потребителите на сайта за видеосподеляне своята странна козметична тайна.

"Преди да започна да пия урината на кучето си се чувствах потисната и тъжна заради ужасното си акне. Но след това всичко в живота ми се се промени", доверява русокосата жена, цитирана от БТА.

Тя хвали лечебните свойства на своята рецепта. Кучешката урина била богата на витамин А и витамин Е. В една чаена чаша от течността се съдържат 10 грама калций.

Според някои "уринотерапията" е ефективна и при предпазването от ракови заболявания. Тя често е била практикувана в древността в Китай, в Рим, в Гърция и Египет. Съвременната медицина обаче отрича лечебните свойства на урината, които не са доказани. Според съвременните експерти урината е отпадъчен продукт на човешкото тяло и вкарването му обратно в организма е грешка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари