Изчезна момиче от Перник

6
18-годишната Габриела Бъръшка последно е засечена на жп гарата в града
18-годишната Габриела Бъръшка последно е засечена на жп гарата в града

18-годишната Габриела Бъръшка последно е засечена на жп гарата в града

Издирват момиче от Перник. По първоначални данни 18-годишното момиче е изчезнало във вторник сутринта около 08:30 ч. Близки и приятели я издирват, споделя Ива Иванова в социалната мрежа Фейсбук и призовава, ако някой види момичето - да сигнализира на телефон 112.

Габриела Бъръшка последно е засечена на жп гара "Перник Разпределителна". Тя е била във влака за София. Облечена е с черен клин, бели маратонки и черен суичър, с червено яке с пух.

Информацията за изчезването на Габриела Бъръшка, обаче не е подавана в ОДМВР-Перник, съобщиха от Оперативна дежурна част, предаде Агенция "Фокус". Никой там не е чул за такова нещо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Неочаквано тъп
    Таз вече е 18 г не 12. Готова е за мандръсане по няколко пъти на ден. След седмица ще я пуснат. Нищо няма да и има, само където са я масажирали малко.
  • 6
    2
    ROCK AND ROLL
    НАМЕРИХА ГО МОМЕТО ! ХОДИЛА Е ЗА ЕДНО БЪРЗО .... ОТ НЯКОЛКО ЧАСА !
  • 11
    1
    Лошо няма!
    Хубавка е, млада е. Като се начеше ще върне. Гладна и ... бременна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари