Момиче даде на непознат 9000 лева, обещал да ѝ купи айфон

0
Измамникът се е възползвал от неопитността на девойката
Измамникът се е възползвал от неопитността на девойката

Измамникът се е възползвал от неопитността на девойката

44-годишен мъж от София е обвинен за измама на непълнолетно момиче с над 8000 лева, съобщиха от полицията.

Според събраните данни по разследването той се е възползвал от неопитността на девойката, като чрез интернет комуникация е възбудил и поддържал у нея заблудата, че ще ѝ поръча и закупи на изгодна цена смартфон, а също така ще разреши нейни проблеми от личен характер. За целта момичето му превело общо 8878 лева.

На мъжа са повдигнати обвинения по досъдебно производство, образувано от районното управление в Етрополе. Той е с наложена мярка "подписка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Замислен
    Може и да не е точно такава работата но е факт че България е единствената държава в света в която както си вървиш и от някой балкон може да те ударят с кесия или пазарска чанта пълна с 20 000 или 70 000 лв. или да намериш куфари с разпиляни пари или в контейнер чанта найлонова с 30 000 € .Те такива особенности на националният лов.Съдба както е казал Трактора или Тракториста.
  • 12
    4
    системен специалист
    Неграмотна малоумна девойка може всичко да направи под въздействието на някой тарикат. Всъщност всеки нормален човек забелязва във магазини и по улиците доста отнесени хора /тип зомби/ . Зомбито е кухо и който тарикат му внуши нещо , това прави. Зомбито няма собствена воля. Между другото в щатите имат движение за зомби-апокалипсис със всички елементи на субкултурен феномен.
  • 20
    3
    Фртио
    Колко глупав трябва да си!!!!! УЧЕНИЧКА,с такава тлъста сметка!!!!!!
  • 19
    2
    ...
    Непълнолетно дете с банкова сметка, толкова пари и опит в банковите преводи а тъпо да си купи един пре-прост айфон. Абе що за хора живеят в тази държава ?
  • 23
    1
    Някой си
    То бива да си глупав, ама чак толкова ли ??? Не ми го побира главата как ще дам на непознат за мен човек толкова много пари за един айфон...работата отива на много лошо! Не съм цвете за мирисане, ама това по-младото поколение от мен са много зле интелектуално! Наркотиците,алкохола и цигарите в млада възраст + неграмотността (не само функционална; с очите си съм виждал току-що завършил абитуриент да пише името си с правописни грешки....)са много лоша комбина в живота!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари