Моментите в любовта, които ще помним винаги

0
Най-важните етапи в една връзка, за които си спомняме в умиление
Най-важните етапи в една връзка, за които си спомняме в умиление

Всяка двойка има специални моменти, към които връща спомените си понякога.

Предложение за брак, появата на дете, първата кавга, първата раздяла, първата среща и т. н.

Вижте няколко важни момента във връзката, които винаги ще помните.

Първият разговор

Първият разговор е толкова вълнуващ, колкото първата целувка. Той може да продължи с часове. Тогава научаваме любимата храна на другия, хобита, неща от миналото и т. н. Искаме да научим всичко и не сме отегчени.

Първата целувка

Била спонтанна, може би леко „разхвърляна“ или пък страстна. Първата целувка е специален момент във всяка връзка, който не се забравя. „Това е моят приятел/приятелка.“  С тези думи ние или партньорът ни дава знак, че има сериозни намерения към нас или ние към него. Първото ви представяне като двойка също е важен етап от взаимоотношенията.

Първата нощ заедно

Това изживяване до някаква степен определя бъдещето на вашата връзка. Въпреки че първият секс е сякаш малко странен, той може да е показател и за това какви ще бъдат останалите ви сексуални изживявания.

Първото „Обичам те“

Независимо дали думите са дългоочаквани, казани в специален момент или са се изплъзнали след няколко коктейла, това определено е момент, който винаги ще помните, особено ако не сте отговорили на другия или той на вас със същите думи.

Първите тайни

Помните ли онзи момент, в който споделихте на вашия партньор ваши тайни, без да се страхувате, че ще бъдете съдени или отхвърлени? Е, това е момент, който и той помни със сигурност, защото тогава сте показали себе си, не сте искали да бъдете фалшивата личност, която да му се хареса.

Първото съвместно пътуване

Първото съвместно пътуване е истински тест за връзката. Само за няколко дни можете да разберете какво е да бъдете постоянно заедно, ще откриете навиците на партньора си, ще опознаете неговата личност.

Първият път без грим

Когато една жена се появява по тениска и боксерки, с небрежно вързана коса и без грим пред партньора си, означава че тя се чувства комфортно с него и няма нужда да се крие.

Първият път, когато се преместихте заедно

Някои двойки предприемат стъпката на съвместното съжителство след месеци, година, докато при други нещата се случват изключително бързо. Вълнението и за двамата партньори и е голямо, имат очаквания, въпроси, страхове...

Първият път, когато говорихте за бъдещето 

Общото ви бъдеще, онзи момент, в който някой от двама ви каза „ние“. „Ние“ поставя ново начало, измерва целите на двамата партньори, доколко се припокриват, как ще се развият и дали гледат в една посока или не. Кое бе първото, което планирахте за общото ви бъдеще?

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари