Моментът, в който кола връхлита полицай на пътя

0
На косъм от смъртта – полицай оцеля по чудо
На косъм от смъртта – полицай оцеля по чудо

Инцидентът е станал по време на рутинна проверка на кола в аварийната лента

На косъм от смъртта – полицай оцеля по чудо, след като автомобил с висока скорост връхлетя върху него.

Инцидентът е станал във Феърфакс, Вирджиния, когато полицейският служител е извършвал рутинна проверка на кола в аварийната лента, съобщава Ройтерс.

Записи от камерата в патрулната кола е уловила момента, в който шофьорът на спортен автомобил губи контрол, влиза в насрещното платно и удря спряната за проверка кола и полицейския автомобил. Полицаят като по чудо не е ударен сериозно и е получил леки наранявания, предаде bTV,

Шофьорът на спрения за проверка автомобил също е получил леки наранявания и е откаран в болница. След това е бил изписан.

По информация на полицията шофьорът на спортната кола е бил непълнолетен. С него са пътували още двама души, които са се разминали с леки наранявания. На непълнолетния водач е повдигнато обвинение за безразсъдно шофиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари