Момчета с тротинетки карат като луди по улиците във Варна

0
Според очевидец, младежите са карали със скорост около 70 км/ч
Според очевидец, младежите са карали със скорост около 70 км/ч Снимка: Facebook / Забелязано във Варна

Според очевидец, младежите са карали със скорост около 70 км/ч

Варненец сигнализира във Фейсбук групата „Забелязано във Варна“ за няколко момчета, управляващи електрически тротинетки по средата на булевард в Морската столица.

Според мъжа, момчетата са “карали като луди” със скорост около 70 км/ч. Той твърди, че петимата младежи не са се съобразявали с правилата за движение.

Непълнолетни. Сами си направете изводите, аз няма да коментирам, тъй като е възможно да засегна родителите им, и то много жестоко”, пише Юлиян.

Той споделя също така, че е подал сигнал към институциите и се надява на реакция.

От споделените кадри в социалната мрежа се вижда, че младежите са се движили по булевард “Мария Луиза” в тъмната част от денонощието.

„Безхаберни родители..... Дано не се налага да обясняват, колко са им били добри децата“, коментира коментира друг потребител на Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Коко
    Да , ама ние в Русе имаме забрана на центъра без велосипеди и тротинетки !!! Но , никакъв контрол !!! В парковете е същото положението !!!
  • 3
    3
    Пламен Стоев
    Рано или късно, ще има пак родител, който ще обяснява, че то детето му е внимателно, но ние шофьорите не ги пазим...
  • 12
    2
    Ама
    Много колеги ще берем ядове все по лошо става стия карат без наказано и като стане беля хоп акта за нас а лайнето си отива щот малолетно Ами даси стои при мама .
  • 13
    1
    Русе
    В Русе останали безконтролно назад ли ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари