Моля, дайте шанс на моето братче да живее!

0
Дени е на 12 години и от една година се бори с рак на тимусната жлеза
Дени е на 12 години и от една година се бори с рак на тимусната жлеза

Дени е на 12 години и от една година се бори с рак на тимусната жлеза.

"Той е лъчезарно и усмихнато дете, което расте щастливо в нашето любящо семейство до май месец 2019, когато чухме страшната диагноза. Направихме биопсия и установиха, че е тимусен карцином в 4-ти стадии. Стартирахме лечение с химиотерапия в София, а през декември месец я смениха с друг вид химиотерапия, към която обаче брат ми се оказа алергичен. Въпреки алергията, от която той се подуваше, зачервяваше и обриваше по лицето и тялото, докторите продължиха вливането до май месец 2020 година." Това разказва братът на Дени.

След поредния скенер се оказа, че туморът не се е повлиял положително и има метастази и по белия дроб, хранопровода, лимфни възли и стената на сърцето.

Семейството на Дени намира надежда в "Медицински център за интегративна медицина", където получава първата положителна новина и надежда!

Направена е консултация с главния доктор, който дава 80% шанс Дени да бъде излекуван.

Лечението е започнало преди три седмици, но цената му е непосилна за семейството.

Изготвен е план, по който курса на лечение ще бъде 3 месеца и цената ще бъде около 7500 евро като допълнително трябва да се закупят хранителни добавки. До сега от лечението той се повлиява добре, но ако не бъде събрана сумата ще се наложи лечението да бъде спряно.

"Вярвам, че заедно можем повече и силно вярвам във вашата добрина, така както вярвам силния дух за живот на моето братче!", казва братът на Дени.

Вижте как може да помогнете на момчето ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари