Молитва за мир в Софийската синагога

1
Мероприятието е отклик на еврейската общност в България на събитията в Израел
Мероприятието е отклик на еврейската общност в България на събитията в Израел

Мероприятието е отклик на еврейската общност в България на събитията в Израел

Молитва за мир ще се състои от 13:00 часа в Софийската синагога.

Организаторите посочват, че събитието е отклик на еврейската общност в България и всички приятели на Израел и е насочено към изразяване на солидарност и съпричастност към жертвите и техните семейства, с призив за мир в региона след безпрецедентната терористична атака срещу Израел на 7 октомври, предава БНР. На церемонията ще присъстват президентът Румен Радев, министърът на външните работи Мария Габриел, председателят на Народното събрание Росен Желязков, представители на институциите, дипломатическия корпус и др.

Организатори са Организацията на евреите в България "Шалом", Централният Израилтянски духовен съвет, Федерацията на ционистите в България, Организацията на приятелите на Израел в България "Негев" и Офиса на Американския еврейски комитет в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    До 1
    Рушлямския кадър, разбиването на глава с чук, по приятна гледка ли е....
  • -1
    3
    БЪЛГАРИН
    Никакъв мир!!! Унищожение до крак за джихадохлебарките от Палестина/Иран и ТероруZZстан! Слава на Израел! Слава на Братска Украйна!!!
  • 0
    2
    Това е лудост
    Кой Християнин ще се моли за израел при положение, че евреите са тези, които са убили Исус, понеже ги е било страх от него и са го мразели, понеже е говорел истината?
  • 3
    1
    Ivo
    Каква молитва,бе,за вашите сбьркани военни,танцуват по цици вьв интернет и се хилят с дълги нокти и грим,изродена нация,боклуци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари