Мария Габриел: Осъждаме бруталните атаки на "Хамас"

1
В Централната софийска синагога се отслужва молитва за мир
В Централната софийска синагога се отслужва молитва за мир Снимка: Facebook

В Централната софийска синагога се отслужва молитва за мир

"Осъждаме по най-категоричен начин бруталните терористични атаки на "Хамас" в Израел. Искрени съболезнования за жертвите и техните семейства." Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в Централната софийска синагога, където се отслужва молитва за мир, предава БТА.

Събитието е отклик на еврейската общност в България и всички приятели на Израел и е призив за мир в региона след безпрецедентната терористична атака срещу Израел на 7 октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    фена на Путин
    Аз осъждам Израел, който заличава газа. Стотици деца жени и старци са избити само за седмица. Ако Хамас уби 1200 души, Цахал гони 5 хиляди. 60% жени деца и старци. И никой не се присяга да ги плясне през пръстите или поне да ги напсува, че това което вържат е недопустимо.
  • 8
    2
    до 1
    Как кой?! Тея, дето са родени с комплекс за малоценност, че не са американци или западноевропейци и този комплекс ги съпътства и тормози цял живот и всичко, което може да ги доближи до така радания запад ги кара да им все втвърдяват зърната и да се подмокрят. Ако видят шенген и евробанкноти сигурно някои от тях ще умрат от вълнение.
  • 4
    1
    Sтанко
    Понякога просто е необходимо да замълчите - подлоги такива!!! То кой ли се интересува от вашето мнение де...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари