Мога да бия Джошуа с една ръка

0
Аз съм истинският шампион и всички знаят, че съм номер 1
Аз съм истинският шампион и всички знаят, че съм номер 1

Бившият номер 1 в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри отвори голямата си уста и заяви, че може да победи Антъни Джошуа с една ръка, докато другата е завързана зад гърба му.

През уикенда Джошуа постигна впечатляваща победа с технически нокаут над Владимир Кличко пред 90 000 зрители на "Уембли", спише Sportal.bg

"Вече има само един възможен голям мач в тежката категория. Между мен и Джошуа. Това иска да види светът и аз съм готов. Аз съм истинският шампион и всички знаят, че съм номер 1", коментира Фюри, който не се е боксирал в официален мач от 2015 година, когато победи Кличко и обедини титлите във всички версии, които впоследствие му бяха отнети след положителна проба за употреба на кокаин.

След дисквалификацията и отнемането на професионалния лиценз, Фюри се отдаде на разгулен живот и рязко увеличи килограмите си. В момента обаче той провежда тренировъчен лагер в Испания и се опитва да влезе във форма. Тренировките му са доста забавни, както личи от публикувано от него видео, в което изпълнява песен на Адел.

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари