Модел от "Игри на волята": Не съм бил с жена

3
Калоян от "Игри на волята" никога не е бил с жена. Това разкритие направи самият той пред племето си
Калоян от "Игри на волята" никога не е бил с жена. Това разкритие направи самият той пред племето си

Калоян от "Игри на волята" никога не е бил с жена. Това разкритие направи самият той пред племето си

"Гладиаторите", в чиито редици са само мъже, решиха да обменят опит с жените. Признанията за раздели и щастливи бракове валяха едно след друго, а когато дойде ред на Калоян, той леко си смути и призна.

"Нямам опит с жените. Вярвам в истинската любов. Имал съм връзки, но...", каза той. Думите му хвърлиха в шок племето. Голяма част от съотборниците на модела не можеха да повярват, че той никога не е имал бил интимен с жени, пише България Днес.

"Евала, адмирации. Браво, че си призна", изригнаха всички от племето на "Гладиаторите".

Калоян е модел е. Участвал е в множество реклами, музикални клипове и модни подиуми – както в България, така и в чужбина.

Иначе тази вечер бе излъчена капитанска игра. 50-годишният Краси Дунев спечели гладиаторската битка. Той отвя конкуренцията на шесткратната световна шампион по самбо Мария Оряшкова и личната охрана Гатьо, който се има за един от най-силните на Арената.

Вместо да вземе предимство за племето си на "Старейшините", вицеолимпийски шампион игри в Атланта избра да прибере лична изгода - 50 гроша.

"Предимство за грошове е огромно. Те са ключови. Може да помогнеш на някого. Веднага ми мина през акъла, че с кесийката мога да помогна на дъщеря ми", сподели Дунев, чийто дъщеря също е в играта, но е племето на "Изгубените".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Алек
    Защо не каза с колко мъже е бил
  • 3
    2
    до 1
    Нещо не разбирам смисъла на това, което казваш. Определено си продукт на съвременното ни средно образование. Пиша го с болка.
  • 3
    1
    Тита
    Аз мисля че в игри на волята и фермата трябва да влизат хора от цяла България неизвестни по интересно ще бъде как се справят и издържат а не все известни личности
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари