Модел номер 1 на Victoria's Secret има стрии по дупето!

0

Може да ви звучи шокиращо и най-вероятно е така, но преди да си направите изводите, трябва да прочетете следните редове, за да ви стане ясно, каква е причината това да не представлява проблем за марката, а дори да е силен маркетингов ход.

Ясмин Туукс тази година ще се изяви, като най-скъпоценното ангелче на Victoria’s Secret, тъй като именно на нея се пада честта да носи диамантения сутиен за $3 милиона на шоуто в Париж.

Туукс има честта за пръв път да представи олицетворението на съвременната тенденция в модния бизнес. Финансисти и експерти в областта са категорични, че съвременната жена вече не възприема толкова добре илюзорните образи на перфектните жени от списанията. Жена от XXI век иска да вижда все по-често себе си наоколо, за да се вдъхновява към една или друга покупка на дреха или козметика.

Така погледнато, този „гаф“ със стриите на модела вече не може да се причисли към тази негативна категория. Напротив! Когато фотографът оставя настрана магическата си пръчка на фотошопа, той прави изключително силен ход за работодателите си, като кадрите му привличат огромно внимание в момента към модела от сесията.

Предстои да видим, дали наистина резултатите ще са такива, каквито всички очакват, или съвременната жена за пореден път ще покаже, че просто не знае, какво точно иска.

Резултат с изображение за jasmine tooks fantasy bra

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари