"Мобилмед" спира работа, пациентите се прехвърлят в "Медика"

0
Неотложните случаи ще се приемат в новооткрития неотложен кабинет на болница „Медика“ в сградата на бившата Трета поликлиника в кв.“Здравец“
Неотложните случаи ще се приемат в новооткрития неотложен кабинет на болница „Медика“ в сградата на бившата Трета поликлиника в кв.“Здравец“ Снимка: УМБАЛ "Медика"

Кабинетът за неотложна помощ на „Мобилмед“ в Русе, намиращ се в сградата на бившата Първа поликлиника, прекратява работа от 1 юли

 Това съобщиха общопрактикуващи лекари от Русе, цитирани от Русе Медиа.

Неотложните случаи ще се приемат в новооткрития неотложен кабинет на болница „Медика“ в сградата на бившата Трета поликлиника в кв.“Здравец“. Кабинетът ще поема както досега неотложни случаи в работните дни нощем от 20.00-8.00 , целодневно в почивни и празнични дни, ще се извършват срещу рецепта назначени манипулации от личния лекар, ако манипулациите са назначени от друг лекар – ще се извършват по тарифа на болницата .

Кабинетът ще извършва установяване на смърт в почивни и празнични дни. Пациентите трябва да носят здравноосигурителната си книжка, да заплатят потребителска такса, както и употребените медикаменти и консумативи, ако има такива.

Кабинетът е разположен на първия етаж на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ от северната страна на сградата – от към бул. „Липник“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари