Много романтика и стил на сватбата на Меси

0
Звездата на Барселона се ожени за детската си любов -  Антонела
Звездата на Барселона се ожени за детската си любов - Антонела Видео: Newsclicktv

Звездата на Барселона и световния футбол Лионел Меси се ожени за дългогодишната си приятелка и майка на децата му Антонела.

Изисканата церемония беше в родния им град Росарио, предаде БЛИЦ. 

Близо 300 гости, сред които доста бивши и настоящи съотборници на Меси, станаха свидетели на венчавката. За сигурността на присъстващите се грижеха 350 полицаи и специално наета охранителна фирма.

Красивата Антонела беше със стилна дълга бяла рокля на каталунската дизайнерка Роса Карла, която от години създава тоалети за звезди като Ева Лонгория и принцеса Летисия. Тя се бе погрижила за облеклата и на голяма част от присъстващите на сватбата. Меси пък бе заложил за незабравимия ден на черен костюм и бяла риза.

За настроението Меси, Антонела и гостите им се погрижиха уругвайските поп групи "Marama" и "Rombai", а с музикални изпълнения младоженците бяха поздравени и от Шакира - жената на съотборника на Лео в Барселона Жерар Пике, както и от съпругата на Серхио Агуеро - Карина, която също е певица.

Церемонията уважиха Неймар, Луис Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Серхио Агуеро, Есекиел Лавеци, Гонсало Игуаин, Самуел Ето'о, Сеск Фабрегас и още популярни имена от света на футбола. Всички те изпълниха молбата на Меси вместо да купят подаръци на младото семейство, да внесат пари в благотворителния фонд на Лео.

Аржентинските медии не пропуснаха да отбележат, че родителите на Меси и съпругата му са в обтегнати отношения, но всички разногласия останаха на заден план по време на стилното тържество.

Припомняме, че Антонела е детската любов на Меси. Двамата са се харесали в родния Росарио и са продължили да се чуват по телефона и да си пишат дори и след заминаването на бъдещата звезда за Барселона. Те са двойка от повече от 7 години и вече имат двама синове - Тиаго и Матео.

Малчуганите бяха неотлъчно до щастливите си родители по време на бляскавото тържество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари