Най-успешното време за избор

0
Запомнете: вариантите са винаги повече от два
Запомнете: вариантите са винаги повече от два

Луната е в знак Рак до 22:17ч.

Увеличава се чувствителността, лесна обидчивост, пише Novini.bg. Хората предпочитат да се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Настроението става променливо, емоциите нестабилни. Добре е да не се вземат решения и да не се предприемат необмислени действия. Времето е подходящо да се отдели за грижи за семейството, дома и за близките хора, за създаване на домашен уют и комфортна обстановка.

Уязвими са стомаха и диафрагмата. Бъдете готови за такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени сега, обещават да служат дълго.

Луната се движи на празен ход от 17:11ч до 22:17ч, след което преминава в знак Лъв.

Предшестващ 3 лунен ден до 08:37ч

Доминиращ 4 лунен ден от 08:37ч на 6 юни до 09:45ч на 7 юни

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. В този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем.

В 4-ия лунен ден светът отразява всички наши мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Днес всички думи притежават специална сила и трябва да се внимава какво се казва. Думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път отрежи”. Луната открива достъп към сакралния информационен поток. Обикновено в това лунно денонощие човек узнава и хубавото и лошото.

Този ден е за съзидание. По правило преминава тихо. Това е най-успешното време за избор. Възможно е даже да бъдете принудени да направите такъв днес. Запомнете: вариантите са винаги повече от два. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности.

Добре е и този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. По-добре е да отделите време за себе си и за близките си. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото от помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни и към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите. Това е ден на грехопадението и големите съблазни. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете с малко познат партньор.

Посещение при фризьор не се препоръчва.

Днес е 18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари