ММА боец уби американски войник при сбиване

2
Медицинските заключения потвърждават, че Дейвън Лари е починал в резултат на удар в главата
Медицинските заключения потвърждават, че Дейвън Лари е починал в резултат на удар в главата Снимка: Tyndall Air Force Base / Facebook

​​Рос Джонсън е изпратил съобщение на жена си с текст: Мъжът не мърда

Шокиращи новини пристигнаха от САЩ. Поредна смъртоносна драма се е разиграла на паркинг пред бар в град Панама Сити Бийч, щата Флорида.

ММА боецът ​​Рос Алън Джонсън убил американския войник Дейвън Лари след сбиване. Джонсън се притекъл на помощ на свой приятел и в мелето нанесъл фаталния удар, информира bTV.

Полицията съобщава, че боецът не се е опитал да помогне на войника, след като го е нокаутирал, а го е оставил да лежи и е продължил саморазправата с друг мъж.

След това Рос си тръгнал, а при ареста разказал няколко различни версии за случилото се. Заковало го съобщение, което той изпратил на жена си, в което пишело: "Мъжът не мърда".

Медицинските заключения потвърдиха, че Лари е починал в резултат на удар в главата.

Джонсън има на сметката си пет победи и две загуби в ММА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари