Младо момче почина в катастрофа, приятелката му оцеля по чудо!

0
Изяснено е, че загиналият шофьор е бил лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от 8 месеца
Изяснено е, че загиналият шофьор е бил лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от 8 месеца

Шуменец зад волана на БМВ 318 се блъсна в разделителен остров и дърво в кв."Боян Българанов" в Шумен към 01:50 часа в четвъртък и почина в болницата.

Приятели на К. Н. /21г./ поставиха снимка от произшествието във "Фейсбук". От профила на момчето става ясно, че е студент в Шуменския университет и явно много запален по колите, пише Труд.

По данни на полицията адската катастрофа станала по пътя от Лозево при спускане към квартала. Малко преди кръстовището до автобусен обръщач возилото пресякло разделителен остров и преминало в насрещно пътното платно. Завъртяло се е и се ударило в дърво. При удара дървото влязло буквално в колата. Причините за инцидента се изясняват, но най-вероятната е много висока скорост.

В колата с К. Н. било и 16-годишно момиче. При удара то е имало голям късмет и се отървало с леки травми. Въпреки това е настанено за наблюдение в болница. Пожарникари са помагали за рязане на возилото и изваждане на шофьора.

Сигналът за адската катастрофа е подаден от полицаи. По невероятно стечение на обстоятелствата те пътували към квартала по друг сигнал и се оказали на метри от произшествието.

Изяснено е, че загиналият шофьор е бил лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от 8 месеца, съобщават от полицията. Причината за това е употреба на алкохол. Засекли го на 19 април т.г. Въпреки че бил лишен от управление на 9 май отново бил хванат. Шофьорът имал и неплатени глоби.

Само два часа преди адския удар К. е питал във Фейсбук дали на някого му се излиза. Под снимката на катастрофиралата кола приятелите му обясняват: "А вчера той ми обясняваше как щял да си направи колата и как шяла да бъде единствена в града, …обещах му и довечера да се видим но така и не му се обадих", "Ако знаех, че това ще е последния ти ден… щях да дойда!", "Канеше ме, викаше ме… казах му някой друг път, така и няма да го видим повече!"

За последните 10 дни това е трети случай на жертва от катастрофа в Шуенско.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари