Младият мъж скочи от 6-ия етаж и загина

1
Зяпачи и журналисти решиха, че младежът се прави на интересен и си тръгнаха
Зяпачи и журналисти решиха, че младежът се прави на интересен и си тръгнаха

27-годишен мъж скочи от 6-ия етаж на жилищен блок в Шумен, след като в продължение на три часа стоя ту на чучур на балкона, ту на перилото на терасата си.

През почти цялото време до младежа имаше психоложка, която от близко разстояние се опитваше да го убеди да не скача, но усилията й останаха без резултат, пише Монитор.

Сигналът за мъж, който виси от балкон на блок на ул. "Жечко Спиридонов" постъпил на тел. 112 в 13,47 ч. На място били изпратени няколко полицейски екипа, линейка и пожарникари. Младият мъж стоял нервен, стъпил с двата крака на чучура от външната страна на терасата. Според запознати имал психично заболяване и се карал често с родителите си, които също били болни. Най-често споровете били за това, че не му дават да пие алкохол и да пуши. На фаталния 13-ти във вторник пак се скарали за същото. 

Психоложката се опитвала да го увещае да не прави глупости, като спасителите отишли и му купили бира, която трябвало да му предадат. След 2-3 часа под блока зяпачи и журналисти решиха, че младежът се прави на интересен и си тръгнаха. Малко след това обаче пред блока се чуло тупуркане и мъжът паднал. Първо върху козирка на терасата на втория етаж, а после на бетонния плочник. В тежко състояние бил откаран в болница, където минути по-късно е починал. 

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари