Младежкият парламент в Русе избра ново ръководство

3

Старото ръководство даде отчет за дейността през изминалата година на провелото се отчетно-изборно събрание

В зала „Батенберг“ на Историческия музей се проведе изборът на ново ръководство на Младежки парламент- Русе. След тайно гласуване за председател бе избрана Йоана Петрова, Аделина Борисова - за зам.-председател и Димана Илиева за ПР, които обещаха да работят всеотдайно за младите хора в града.

Те поеха щафетата от Ния Неделчева – председател, Слав Монев и Валерия Марианова – зам. председатели, и Анна Аврамова – секретар.

Старото ръководство представи дейността на парламента през последната година, като отчете 98 събития, които са били организирани или е взето участие. Сред тях са акции и младежки инициативи, доброволчески кампании, социални дейности, обучения, национални и международни срещи, проекти по програма „Еразъм +“.

Приветствие към участниците в най-важния форум на организацията направи директорът на Общинския Младежки дом Русе Красимира Николаева.

След избора на ръководство бяха изпратени 25 абитуриенти, които напускат Младежки парламент-Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    The Little Vienna
    Щеше да е хубаво в този младежки парламент да има 25-30-годишни, реализирали се и останали/върнали се в Русе. А не 16-17-годишни, които след 1-2 години ще духнат извън Русе завинаги.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари