Младежи свалиха израелското знаме от сграда в Линц

2
Това е третият подобен инцидент след избухването на войната между Израел и "Хамас"
Това е третият подобен инцидент след избухването на войната между Израел и "Хамас"

Това е третият подобен инцидент след избухването на войната между Израел и "Хамас"

Двама младежи свалиха вчера израелското знаме, издигнато на фасадата на старото кметство в австрийския град Линц в знак на солидарност с еврейския народ, предава БТА. Това е третият подобен инцидент след избухването на войната между Израел и палестинското ислямистко движение "Хамас".

След като знамето вече бе свалено два пъти, от съображения за сигурност властите го прибират през нощта. По данни на медии вчера към 6 ч. сутринта двама очевидно пияни младежи са нагрубявали портиера, докато издигал знамето, но той продължил да изпълнява задачата си. След като служителят се прибрал в сградата, те смъкнали знамето.

Двамата извършители се оказали 20-годишни студенти. Действията им били наблюдавани от полицията, като срещу тях е започнало разследване за поругаване на чужди символи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    браво
    трябвало е и също да го изгорят. аз съм против проявяването на жестокост към евреите, но не ги харесвам, ако зависеше от мен щях да ги изпратя от цялата планета в изарел и да си живеят там но никой друг по планетата да няма никакво вземане-даване с тях и толкова - да се оправят сами
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари