Младежи проведоха АНТИ СПИН кампания в Русе

1

При голям интерес премина антиспин кампанията проведена от Общински Младежки дом в партньорство с Регионалната здравна инспекция в Русе, в която доброволци от Младежки парламент раздаваха презервативи и информационни материали.

Младежите отбелязаха Международният ден на защитата от ХИВ и СПИН в 5 русенски училища: ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“, СУПНЕ „Фридрих Шилер“, ПГТ „Иван П. Павлов“, НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ и ПГРКК. В тях те раздваха информационни материали и презервативи и разговаряха с учениците за методите за предпазване от ХИВ/СПИН.

В СОУПНЕ „Фридрих Шилермладежите си партнираха и с БЧК, които бяха подготвили червени лентички и закачаха на учениците в знак на съпричастност. Цял ден доброволци раздаваха и презервативи в центъра на града. По традиция всяка година Общински Младежки дом организира и боулинг турнир под надслов „Стреляй точно, за да не си ти“ посветен на борбата със СПИН. Акцията на младежите премина неусетно и с голям интерес, както за доброволците от Младежки парламент, така и за учениците от 11 и 12 клас на посетените училища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари