Младежът, обвинен в убийство във Варненско, остава в ареста

1
16-годишният младеж е обвинен в убийството на мъж от село в община Ветрино след спречкване между младежки компании
16-годишният младеж е обвинен в убийството на мъж от село в община Ветрино след спречкване между младежки компании

16-годишният младеж е обвинен в убийството на мъж от село в община Ветрино след спречкване между младежки компании

Състав на Окръжен съдВарна уважи като основателно искането на Окръжната прокуратура и определи мярка за неотклонениезадържане под стража“ за 16-годишното момче, привлечено към наказателна отговорност за убийство, извършено по хулигански подбуди.

Младежът бил задържан на 8 август 2023 година, след като били събрани доказателства за неговата съпричастност към извършено тежко криминално деяние предишната вечер, съобщиха от Прокуратурата.

На 7 август 2023 година, малко преди полунощ, в центъра на село в община Ветрино възникнало спречкване между младежки компании. В кавгата били въвлечени и техни по-възрастни роднини. Стигнало се до там, че 31-годишен мъж от селото ударил девойка от една от компаниите, след което напуснал мястото на инцидента. Малко по-късно, тялото му било намерено пред дома му. От извършения оглед станало ясно, че мъжът е станал жертва на убийство.

16-годишният обвиняем бе задържан за срок до 48 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Разследването е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел.

Определението на съда подлежи на въззивна проверка от Апелативен съд – Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1:
    Бе да се избиват мършавите мангали, да еба тяхната майка, смърдяща свинска, да еба! Адолф добре го е замислил!
  • 1
    1
    12345
    На 16 години убива 31 годишен.За каква злоба и сила говорим.Ами,този звяр ,ако го пуснат ще продължи да убива!!!Дано никога не излезе от затвора!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари