Младеж замери с яйце момиче в Добрич

1
Доволен от постъпката си, младежът танцува кючек
Доволен от постъпката си, младежът танцува кючек Видео: GlasNews.bg

Доволен от постъпката си, младежът танцува кючек

Тийнейджърите у нас стават все по-агресивни, доказателство за което е поредното видео, публикувано в Tik-Tok, пише GlasNews.bg.

В клипа виждаме как момче настига две момичета, които вървят по булевард в град Добрич. Без да се замисля за последствията, младежът се прицелва с яйце в главата на едно от момичетата, които вероятно не са провокирали агресията му по никакъв начин.

Доволен от постъпката си, младежът танцува кючек. Момичето, чиято глава бе замеряна с яйце, е пострадала и има синини. По непотвърдена информация младежът учи в Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич, пише GlasNews.bg.

Както вече споменахме, видеокадрите бяха публикувани в Tik-Tok, но впоследствие свалени от социалната мрежа. Дали заради политиката на Tik-Tok относно насилието или младежът е осъзнал, че е много вероятно да стане медийна звезда с агресията си - можем само да гадаем.

Само преди станахме свидетели на ужасяваща агресия в Русе. Да припомним - биячът Джан преби момче в тоалетната на питейно заведение, а след това го унижава, като кара младежът да целува краката му. Фрапираща е приликата с действията на Васил Михайлов, който попадна в ареста след множество сигнали за побои. Впоследствие се оказа, че жертвите на Джан са поне 15 момчета от града.

Предполагаме, че наблюдавайки други младежи, тийнейджърите, проявяващи агресия, формират стереотипи за това как изглежда "мъжествеността". Така мъжкото поведение започва да се свързва с насилие и грубост към момичетата и желание да се бият с друг човек. Тийнейджърите, които са били насилници, в по-голямата част от случаите стават престъпници. И вероятно целещият с яйце в Добрич ще прояви по-сериозна агресия в бъдеще.

Вижте видеото с агресията от Добрич. Междувременно призоваваме структурата на МВР в града да вземе адекватни решения и мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Отегчен
    Цигани с турско самосъзнание. Какво друго да очакваш от такава комбинация. Надявам се момичето да се казва нещо като Айлин или Ферхонде. Поне да има баланс.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари