Младеж уби себе си и майка си в катастрофа

0
Несъобразена скорост е вероятната причина за ужасяващата катастрофа край Монтана
Несъобразена скорост е вероятната причина за ужасяващата катастрофа край Монтана

Двама души са загинали, а един е с опасност за живота след катастрофа до разклона за село Мездрея, Община Берковица, съобщиха от ОД на МВР - Монтана, предаде Блиц.

На 14 август, около 19:38 ч. на път ІІ-81, с посока на движение от гр. Берковица към разклона за с. Мездрея, С.П. на 20 години от гр. Берковица управлява лек автомобил "Фолксваген Голф" с монтанска регистрация, с пътници - родителите му П. Ц./48 г./ и 44-годишната Й. Т., и двамата от гр. Берковица.

В района на км 77+826, до разклона за село Мездрея, при навлизане в участък с ляв завой вследствие на несъобразена скорост, МПС-то навлиза странично в насрещната лента и реализира ПТП с насрещно движещия се лек автомобил "Мицубиши Спейс Вагон" със софийска регистрация, управляван от лице с инициали С. К. на 59 години от гр. София.

В автомобила са пътували – братята Б. Г./60 г./ и Г. Г./56 г./, и двамата от гр. Берковица.

С. К. е изпробван с техн. средство алкотест дрегер и с полеви тест drug check, като не е установена употреба на алкохол или наркотици.

Пътниците от Мицубишито са прегледани и освободени, без опасност за живота. В резултат на инцидента е настъпила смъртта на водача на лекия автомобил "Фолксваген Голф" С.Ц. и майка му и е причинена телесна повреда на баща му - П.Ц., който е настанен в ОАРИЛ на МБАЛ Монтана, с опасност за живота.

Причините за настъпилото ПТП са в процес на изясняване. Работа по случая продължава РУ Берковица.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари