Младеж се представя за извънземен пред катаджия, за да отърве глоба

0
Той бил спрян в началото на седмицата за проверка, която показала, че има 27 неплатени глоби за пътни нарушения
Той бил спрян в началото на седмицата за проверка, която показала, че има 27 неплатени глоби за пътни нарушения

Млад шофьор в град Хучжоу, провинция Чжъцзян в Източен Китай, опита да се отърве от катаджии по извънземен начин, съобщи вестник „Шанхайист“, цитирани от Вестник СЕГА.

Неговият разговор с полицаите бе заснет от тяхна камера и се разпространява като един от най-гледаните клипове в китайския интернет и в социалните мрежи.
Младежът бил спрян в началото на седмицата за проверка, която показала, че има 27 неплатени глоби за пътни нарушения. След като полицай го информирал, че не може да продължи да кара и колата му трябва да бъде вдигната с „паяк“, той напълно хладнокръвно обяснил, че това е много лоша идея, която ще навреди на цялото човечество.

"Вие си имате вашите правила, но в Млечния път ние също си имаме правила. Аз съм от царска фамилия. Ако ме пуснете, ще си затворя очите за този инцидент. Но ако ме ядосате, ще ме накарате да разруша Земята. Моята царска фамилия е най-голямата в галактиката и никой досега не е имал смелост да ме обижда," казва той, без да уточнява от коя част на Млечния път е дошъл.

Запитан от развеселения полицай защо не обикаля със самолет вместо с кола, „извънземният“ отговаря: "Не летя на самолети, а карам ЛНО…ъ-ъ-ъ… НЛО."

Източник: Вестник СЕГА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари